Hoe u de privacy-instellingen op Twitter kunt wijzigen, zodat niemand mijn tweets kan zien

Als Twitter-gebruiker heb je de mogelijkheid om je tweets publiekelijk weer te geven of ze privé te houden. Privé-tweets worden alleen getoond aan de mensen die jou volgen. Standaard zijn uw tweets openbaar, maar u kunt uw privacy-instellingen op elk gewenst moment eenvoudig wijzigen. Wijzigingen worden onmiddellijk van kracht en hebben invloed op al uw eerdere tweets.

Beperkingen

Zodra uw privacy-instellingen zijn ingesteld om uw tweets te beschermen, gelden er bepaalde beperkingen. U moet bijvoorbeeld elk nieuw volgerverzoek handmatig goedkeuren - afhankelijk van uw meldingsinstellingen ontvangt u een sms of e-mail waarin u wordt geïnformeerd over een nieuw volgerverzoek. Uw tweets verschijnen ook niet in zoekmachines. Bovendien, wanneer een volger je retweet, kunnen alleen andere volgers het geretweete bericht zien.

Je tweets beschermen

Klik op het tandwielpictogram op de startpagina van uw Twitter-account, selecteer "Instellingen" en klik vervolgens op het tabblad "Beveiliging en privacy" om alle opties voor het beschermen van uw account te bekijken. Vink het vakje 'Bescherm mijn tweets' aan en klik vervolgens op 'Wijzigingen opslaan'. U moet uw wachtwoord opnieuw invoeren om de wijzigingen te bevestigen. Bevestig dat je tweets nu privé zijn door je profiel te bekijken: er moet een slotpictogram verschijnen naast je gebruikersnaam in de koptekst.