Hoe een leeg fotoalbum op Facebook te verwijderen

Met meer dan 901 miljoen maandelijkse actieve gebruikers vanaf maart 2012, presenteert Facebook een aanzienlijke markt van potentiële klanten en fans waarvan bedrijven kunnen profiteren met Facebook-pagina's en bedrijfsprofielen. Als je een fotoalbum hebt gemaakt voor de Facebook-pagina van je bedrijf, bijvoorbeeld als onderdeel van een zakelijke promotie, verwijder dan de foto's en verwijder het album nadat de promotie voorbij is met de optie voor het bewerken van Facebook-albums.

1

Log in op het Facebook-account dat het album host of een account met beheerderstoegang tot de Facebook-pagina waarop het album wordt gehost.

2

Navigeer naar de Facebook-pagina of het profiel waar bezoekers uw foto's kunnen bekijken. Klik op de link "Foto's" om toegang te krijgen tot de fotoalbums die aan die Facebook-pagina of profiel zijn gekoppeld.

3

Klik op het album dat u wilt verwijderen om de albumlijstpagina te openen. Klik op de link "Album bewerken" bovenaan de albumpagina.

4

Klik op de knop "Verwijderen" bovenaan de pagina voor het bewerken van het album; op de knop staat een afbeelding van een prullenbak. Er verschijnt een prompt waarin u wordt gevraagd of u zeker weet dat u het album wilt verwijderen.

5

Klik op "Album verwijderen" om te bevestigen dat u het wilt verwijderen. Het album wordt definitief verwijderd van uw Facebook-pagina of profiel.